19 septembrie 2011

Make-up inspired by...Kamelia - Come again

Hello! :*
Poate ati vazut,poate nu...ultimul videoclip al Kameliei - Come again.Mie mi-a placut melodia de cand am auzit-o prima oara,iar din videoclip mi-au atras atentia machiajele Kameliei.Am incercat si eu sa il fac pe cel colorat.Am observat insa multe comentarii negative pe youtube legate de machiajul acesta.Mie una mi-a placut,desi nu prea se potriveste cu restul videoclipului,zic eu.Pentru publicul roman,este putin cam mult.Poate o sa incerc sa-l fac si pe cel de seara,acela imi place mai mult.
Anyway,I tried! :D Here's the video:



And my photos:




(Mi-am luat si eu finally un aparat foto si acu vad ce-mi face :O Eu nici macar nu observasem ca ma cam murdarisem de rimel :|)

Cam asta a fost incercarea mea :-?? Nu va speriati va rog de sprancenele mele,probleme tehnice :)) (Mi-am smuls jumatate din spranceana dreapta cu degetele,stand la televizor,fara sa-mi dau seama.Don't ask why :)) Ne revenim,ne revenim... :D)

4 comentarii:

Sebi spunea...

De ce nu pui pozele indreptate? Mie mi-a placut machiajul asta, in octombrie o sa fiu in Romania, poate pregatim ceva bun ;)

Bia'a spunea...

Mi se parea ca se observa mai repede problema cu spranceana daca le pun drepte :))
Pai..daca stii cam in ce perioada...sa ma anunti putin mai inainte,ca o sa plec la facultate pe 1 octombrie.Sau poate facem ceva chiar in Brasov :-? Vorbim :D

Sebi spunea...

Pai in Brasov facem atunci, cred ca o sa fie la fel de frig ca anu' trecut, o sa fie intre 15 si 30 oct.

Bia'a spunea...

Daca facem in Brasov,o sa fie mult mai frig :))Dar nu-i nicio problema,ne obisnuim si cu frigul :D