28 aprilie 2011

Sunny Giveaways

Sunny pentru ca iiiin sfarsit e soare..si sper sa vina primavara,sa nu se mai intoarca frigul :-s

*Adela Sirghie si un nou giveaway,de data aceasta de la Joico!Adela Sirghie ne ofera sansa sa castigam Joico K-Pack Deep-Penetrating Reconstructor.Din cate am inteles eu,este perfect pentru parul deteriorat,agresat chimic sau termic(precum al meu:()Ca sa va inscrieti click AICI!


*63 Colibri - Giveaway de primavara-vara!Un premiu foarte dragut,girlie si colorat!Click AICI ca sa va inscrieti!*Deia's first giveaway!Click AICI ca sa va inscrieti!


*Georgia's Mirror giveaway!Puteti castiga o pensula Sigma F80 Flat Top Kabuki!Click AICI!


*Choco's pretty things - giveaway!Puteti castiga tot o pensula Sigma F80 Flat Top Kabuki!Heey,multa lume ofera aceasta sansa,dar cine se supara?Mai multe sanse de castig!God,I wish I could win one of these brushes <3!Click AICI!


*Fata Cu Parul De Foc giveaway!Click AICI ca sa va inscrieti!Puteti castiga unul din cele doua premii!Primul I contine o trusa de 88 culori si pensula Sigma E25 ,iar cel de-al doilea un set Vichy Essentielles!

*Colorful Bazaar giveaway!Si aici puteti castiga o pensula Sigma F80 Flat Top Kabuki!Click AICI ca sa va inscrieti!


*Miuri's first giveaway!Premiul este inca o pensula Sigma F80 Flat Top Kabuki!Click AICI ca sa va inscrieti!


*Honey Bunny's 3 in 1 Contest!Va puteti inscrie fie cu un machiaj realizat de voi si pe voi,fie cu nail art,fie cu un alt tip de arta la care va pricepeti(de exemplu pictura,poezie,compuneri,crearea unui outfit,a unui produs handmade sau puteti crea un header).Detaliile le gasiti AICI!

Bafta fetelor!


Niciun comentariu: