28 aprilie 2011

Sunny Giveaways

Sunny pentru ca iiiin sfarsit e soare..si sper sa vina primavara,sa nu se mai intoarca frigul :-s

*Adela Sirghie si un nou giveaway,de data aceasta de la Joico!Adela Sirghie ne ofera sansa sa castigam Joico K-Pack Deep-Penetrating Reconstructor.Din cate am inteles eu,este perfect pentru parul deteriorat,agresat chimic sau termic(precum al meu:()Ca sa va inscrieti click AICI!


*63 Colibri - Giveaway de primavara-vara!Un premiu foarte dragut,girlie si colorat!Click AICI ca sa va inscrieti!



*Deia's first giveaway!Click AICI ca sa va inscrieti!


*Georgia's Mirror giveaway!Puteti castiga o pensula Sigma F80 Flat Top Kabuki!Click AICI!


*Choco's pretty things - giveaway!Puteti castiga tot o pensula Sigma F80 Flat Top Kabuki!Heey,multa lume ofera aceasta sansa,dar cine se supara?Mai multe sanse de castig!God,I wish I could win one of these brushes <3!Click AICI!


*Fata Cu Parul De Foc giveaway!Click AICI ca sa va inscrieti!Puteti castiga unul din cele doua premii!Primul I contine o trusa de 88 culori si pensula Sigma E25 ,iar cel de-al doilea un set Vichy Essentielles!

*Colorful Bazaar giveaway!Si aici puteti castiga o pensula Sigma F80 Flat Top Kabuki!Click AICI ca sa va inscrieti!


*Miuri's first giveaway!Premiul este inca o pensula Sigma F80 Flat Top Kabuki!Click AICI ca sa va inscrieti!


*Honey Bunny's 3 in 1 Contest!Va puteti inscrie fie cu un machiaj realizat de voi si pe voi,fie cu nail art,fie cu un alt tip de arta la care va pricepeti(de exemplu pictura,poezie,compuneri,crearea unui outfit,a unui produs handmade sau puteti crea un header).Detaliile le gasiti AICI!

Bafta fetelor!


27 aprilie 2011

Intr-o zi o sa-mi pierd si capul!

Hey fetele!:*
Ce mai faceti?Sper ca ati petrecut frumos zilele acestea si ca v-ati bucurat de vacanta(cele care ati avut)!
Eu,din pacate am avut o saptamana plina de ghinioane si se pare ca inca nu s-a terminat.
V-am spus intr-o postare anterioara ca ii astept pe matusa,verisoara mea si pe baiatul ei.Verisoara si baiatul ei au stat la mine acasa.Cred ca nu e nevoie sa spun ca nu a fost o vacanta adevarata.Da,m-am bucurat enorm sa ii vad,insa nu am putut sa ma odihnesc sau sa invat absolut deloc.Baietelul,Carlos,e un scump,dar este si foarte rasfatat(are 5 ani jumatate) si avea momente cand ma scotea din sarite.Pe langa asta,verisoara mea vroia mereu sa iesim,sa mergem sa ne plimbam,sa mergem in club etc.Carlos imi dadea trezirea in fiecare dimineata intre 8:00 si 8:30.In fine,acum au plecat si sincer deja imi este dor de ei,ma obisnuisem cu micul Bomberman :)) (asa i-a spus A.,nu il lasa deloc in pace,mereu vroia sa se joace cu el).
Pe de alta parte,bunica mea este foarte bolnava,are cancer,si este internata. :( Organismul ei este foarte slabit si nu cred ca ar suporta operatie,nici nu se pune problema de asa ceva.Ea nici nu stie ce are,nu are nimeni curajul sa ii spuna...Mama mea sta toata ziua cu ea in spital.In sfarsit,ea este bolnava de mult timp,insa nu a vrut absolut deloc sa mearga la doctor,nu a reusit nimeni sa o convinga.A acceptat doar cand a vazut ca se simte foarte rau...Nu vreau sa ma gandesc la ce se va intampla,insa acest lucru este inevitabil...Bunica mea m-a crescut pana la 4 ani si sunt foarte atasata de ea,o iubesc enorm.Primele zile cat a stat internata nu am vrut sa o vad,insa stiam ca va mai sta in spital,iar eu eram singura care nu se dusese la ea.Singurul lucru pe care mi-l doresc acum este ori sa-si revina,ori sa nu se chinuie...:((
Pe langa astea,cateva zile nu am avut calculator,mi se arsese sursa.Si ,colac peste pupaza,mi-am pierdut bratara de aur primita cadou de la nasa mea la majorat.Iar azi am realizat ca am pierdut si inelul de la A.,primit cand am implinit o jumatate de an impreuna....Culmea,ieri am facut un an jumatate.Plus ca am mai pierdut si niste bani,nu stiu unde au disparut.
Cred ca intr-o zi o sa-mi pierd si capul...
Nu stiu ce sa intampla cu mine...e a doua saptamana plina de ghinion...Vreau sa treaca o data toate,vreau sa gasesc macar inelul(bratara n-o mai gasesc in niciun caz,am pierdut-o intr-un parc),vreau ca bunica mea sa se simta mai bine,vreau sa pot sa invat tot pentru BAC,vreau sa treaca BAC-ul,vreau sa plec,sa stau pe plaja la soare...
Imi cer scuze de postarea aceasta kilometrica si de faptul ca va plictisesc cu prostiile mele,insa doar sa scriu si sa vorbesc cu A. ma linisteste...
Un lucru bun care mi s-a intamplat saptamana aceasta este faptul ca am castigat la giveaway-ul Naen Soap organizat AICI!Thanks again Camelcutza!:*

In fine,trebuie sa ma apuc serios de invatat si sa o las mai moale cu calculatorul.Oricum nu eram prea activa pe aici,insa dupa ce voi termina cu BAC-ul voi reveni cu forte noi si gata de atac :)).
Yup,that's it...Mult succes fetelor in tot ceea ce realizati in aceasta perioada,eu nu o sa dispar de tot,o sa intru zilnic sa citesc postarile noi,insa nu voi mai scrie si nici nu voi arata machiaje ceva timp...

Something that makes me feel better:



Va pup!:*


Later edit: Mi-am gasit inelul.Macar atat. :D :*

13 aprilie 2011

...and more giveaways...

*The fashion jewels - giveaway!Puteti castiga orice accesoriu de pe blog!Click AICI ca sa va inscrieti!



*Miha-loves-Zaf`s first giveaway!Click AICI ca sa va inscrieti!Premiul este:



*Iulia C giveaway!Iulia ofera 2 premii,unul dintre ele sponsorizat de www.bio-cosmetics.ro! Click AICI ca sa va inscrieti!
c

*From beauty with love -first giveaway!Click AICI ca sa va inscrieti!Iata premiul:


*Andreea's first giveaway!Click AICI ca sa va inscrieti!Here's the prize:



Bafta fetelor! :*

12 aprilie 2011

Make-up inspired by...Katy Perry - E.T.

Heey girls,ce mai faceti? :* Eu abia astept vacanta de Pasti :)),iar maine vin in tara matusa si verisoarea mea cu baietelul ei,pe care nu l-am mai vazut de 5 ani,de cand avea o jumatate de an.Abia astept sa-i vad! :X

Well,cred ca deja ati auzit noua melodie si mai ales ati vazut noul clip al lui Katy Perry - E.T. Daca nuu,il puteti vedea aici:



Mie mi-au atras atentia,pe langa melodia superba,si machiajele!Sunt foarte interesante,oarecum inedite,desi am observat oarecare apropiere de stilul lui Lady Gaga.Se pare ca se poarta extraterestrii primavara asta,si pe la tv se tot vorbeste de ei :)) In fine,machiajul acesta l-am facut acum ceva timp,mai exact pe 3 aprilie :)) Va las sa vedeti ce mi-a iesit :D

O poza de inspiratie,pe langa videoclip:


Si acum machiajul meu:







Sper sa va placa! :D
Pupici! :*

11 aprilie 2011

...and even more giveaways!

*Deea's Beauty - 400 followers giveaway!Click AICI ca sa va inscrieti!Premiul este foarte dragut:


*Adyna's - Concurs Bio Cosmetics!Click AICI ca sa va inscrieti!Sunt doua premii,ambele contin produse BIO de la Bio Cosmetics!



*Alina Barbu.make-up - First giveaway!Click AICI ca sa va inscrieti!Puteti castiga o Crema cu Colagen sau o Crema THERMO Slimming Anticelulitica Cosmedic,la alegere.Eu o vreau pe cea anticelulitica. :D


*AlexandraD - Flormar Neon Nails Giveaway!Click AICI ca sa va inscrieti!Culorile sunt supeeeerbe! <3



*Diary of a beauty addict- Castiga un set de produse Naen Soap!Click AICI ca sa va inscrieti!Premiul contine sapunul "Argila Cosmetica" ,un balsam de buze Citrus si o briosa de baie.




Bafta fetelor!:*

10 aprilie 2011

8 aprilie 2011

LittleD’s first giveaway

Little D organizeaza primul ei giveaway!Click AICI ca sa va inscrieti si sa vedeti ce puteti castiga!
Deadline - 1 mai 2011

...and more spring giveaways

*Iulia ne ofera sansa castigam un parfum Armani Code!Ca sa va inscrieti click AICI!


*Beauty shines from within - 400 followers giveaway! Click AICI ca sa va inscrieti!
Iata premiul:




7 aprilie 2011

Song for today




Pentru ca ma nu ma pot gandi decat la vara,mare,soare,plaja...iar melodia parca ma duce direct pe o plaja insorita,plina de oameni fericiti si bronzati 8->

Make-up inspired by...Lady Gaga - Born this way

Hey girls!:*

Am realizat acest machiaj de ceva timp,insa acum m-am hotarat sa il pun si pe blog.Mie imi place la nebunie Lady Gaga,imi place si melodia Born this way,iar cand am vazut videoclipul m-am gandit sa incerc sa realizez si eu machiajul ei.Ce a iesit vedeti in poze! :D






Sper ca nu v-ati speriat prea rau!:)) Parintii mei au avut un soc cand m-au vazut si chiar si eu ma uitam in oglinda si nu ma recunosteam,parca nu mai era nicio trasatura de-a mea.Nu mai spun ca noaptea,cand inchideam ochii,parca imi aparea imaginea mea din oglinda machiata asa! :))
Anyway,I had fun doing it!Sper sa va placa ;))

Pupici!:*

First Tags

Hey girls!:*

Tag-ul acesta l-am preluat de la Byutzika,pe langa cel pe care mi l-a dat ea si pe care il veti vedea mai jos.

1. Care ar fi reacţia ta dacă te-ar înşela partenerul?
Una urata rau,cred. :)) Joking...fie as lasa totul balta si nu as mai discuta deloc cu el,fie i-as plati-o cu varf si indesat.In orice caz,nu m-as intoarce la el.

2. Dacă ai un vis care ţi-ai dori să devină realitate, care ar fi acela?
Sa locuiesc la New York...

3. Pe cine ai vrea să snopeşti în bătaie?
Momentan pe nimeni anume...dar chiar am chef sa bat pe cineva,nu conteaza cine :))

4. Ce ai face cu un miliard de dolari?
Mi-as deschide o afacere in New York.Probabil un Spa...or something like that. :D

5. Prietenul tău cel mai bun va rămâne întotdeauna prietenul tău cel mai bun?
Nu cred.Oamenii se schimba...si aici ma includ si pe mine,nu stiu ce asteptari o sa am de la prieteni in viitor,poate voi fi mai selectiva sau poate nu.

6. Ai fost vreodată îndrăgostit de două persoane deodată?
Probabil,nu mai stiu. :))

7. Cât ai aştepta pe cineva pe care iubeşti cu adevărat?
Nu mult,dar ar depinde si de motivul pentru care ar trebui sa astept.

8. Dacă ai câştiga la loto, ţi-ai da demisia de la slujbă?
Nu lucrez nicaieri,dar daca as lucra,nu as renunta la slujba.Ori,cum am spus mai sus,i-as investi si atunci tot as lucra.

9.Cine e în topul celebrităţilor cu care, dacă ai avea ocazia, ai face blăstămăţii?
Greu de inteles intrebarea asta :)) Imi plac
Juan A.Baptista si David Beckham :D

10. Ce suge viaţa din tine?
Gandul ca mai am putin pana la Bac si nu sunt destul de pregatita :))

11. Cum te vezi peste zece ani?
Undeva la New York,lucrand ca PR sau avand o afacere proprie si probabil planuindu-mi nunta.Yes,I'm a dreamer.:))

12. Care e cea mai mare frică/fobie a ta?

Nu pot sa aleg una... :)) Mi-e frica de serpi,insecte,intuneric,cainii mari de pe strada,de cand era sa ma muste unul...

13. Ce persoane crezi că sunt cele care ţi-au dat leapşa?
Cred ca Byutzika este foarte frumoasa,simpatica si se pricepe foarte tare la machiaj!

14. Ai prefera să fii bogat şi singur sau casatorit, dar sarac?
Bogata si singura.

15. Care e primul lucru pe care îl faci când te trezeşti?
Ma uit la telefon si apoi pornesc televizorul.

16. Ai da totul într-o relaţie?
Nu chiar totul,ci aproape tot.Daca partenerul ar merita,poate-poate.

17. Cariera ta este vitală pentru tine?
Da.Este cea mai importanta pentru mine.

18. Ai ierta şi ai trece peste ceva, oricât de oribil ar fi acel lucru?
Nu.Stiti vorba aceea,se iarta dar nu se uita.Poate as ierta,dar de uitat cu siguranta nu si nici nu as trece cu vederea.

19. Preferi să fii singură sau intr-o relaţie?
Ori una,ori alta,mi-e indiferent.Tot ce conteaza e sa ma simt eu fericita.Un sfat micut va dau...mai bine sa fiti singure si fericite,decat intr-o relatie care va face rau.

20. Nu stiu cui as putea sa dau tag-ul,am vazut ca majoritatea l-ati facut.Daca doreste cineva sa il faca,il poate prelua de la mine.


Acest tag l-am primit de la Byutzika.Iti multumesc mult!:* This one is my first tag! :D

1. Sa multumesc peroanelor de la care l-am primit.
Thanks again Byutzika! :*

2. Sa va spun 7 lucruri despre mine:
  1. Ador tot ce are legatura cu make-up-ul.De cele mai multe ori,fac experimente pe mine,iar atunci cand am ocazia sa machiez si alte persoane,ma bucur din plin!
  2. Ador catelusii si nimfele.Imi doresc un bichon havanese,insa pana acum am avut doar perusi.
  3. Urasc istoria si iubesc limbile straine.
  4. Imi place sa citesc chick-lit books si sa ma uit la chick-flicks :)) (cartile si filmele pentru fete) :D
  5. Ador sa calatoresc,imi place chiar si numai sa ma plimb cu masina de ici-colo si sa privesc pe geam.(Nu am carnet inca,stau in dreapta:)))
  6. Imi place sa analizez oamenii,stau si ma uit la modul lor de a reactiona la anumite evenimente.Am inceput sa cunosc mai bine oamenii si asta nu poate decat sa ma bucure.
  7. Urasc iarna,sunt foarte friguroasa.Iubesc vara,marea,soarele.
3. Sa dau tagul mai departe catre 15 bloggerite descoperite recent.
Aici e mai greut de ales,deoarece am descoperit multe bloguri recent.

http://suntfrumoasa.com/
http://www.epurica.ro
http://misszmake-up.blogspot.com/
http://charmy-bunny.blogspot.com/
http://ellasuchardine.blogspot.com/
http://cupcakesplendens.blogspot.com/
http://camynails.blogspot.com/
http://beautyletters.blogspot.com/
http://stefiblaga1.blogspot.com/
http://littled.mug.ro/
http://beautyshinesfromwithin.blogspot.com/
http://beautyliciousreviews.blogspot.com/

Nu am scris 15,ci doar 12.Urmaresc muulte bloguri minunate si nu mai stiu sigur pe care le-am descoperit cel mai recent. :"> Nu am verificat fiecare blog sa vad daca au facut sau nu tag-ul,dar sper sa fie ok :-s

4. Sa informez fetele ca au primit acest tag.
I'll do that right now :D

Pupici!:*



6 aprilie 2011

Spring Giveaways II

*Modniza Fashion Doctor ne da ocazia sa castigam una dintre cele doua gentute superbe tip Chanel plus una din cele doua truse Too Faced.Va puteti alege si gentuta si trusa pe care o doriti!Click AICI ca sa va inscrieti!
Eu vreau primul premiu,asa cum este:



*Pe Blogul de coafeza al Emei puteti castiga un balsam profesional Fudge.Trebuie doar sa spuneti care este balsamul vostru preferat si gata! :D Click AICI ca sa va inscrieti!


*Ella Suchardine organizeaza primul ei giveaway!Puteti participa AICI!




*Zuzele organizeaza un concurs cu premii Orly!Click AICI ca sa va inscrieti!

Ce puteti castiga:
  • 3 premii X 2 lacuri de unghii ORLY
  • 1 premiu X o lotiune de corp Sheer Radiance Fresh (60 ml) + un Top 2 Bottom (produs ce poate fi folosit si ca top si ca baza)
  • 1 premiu X 3 lacuri French Manicure (1 pentru French Tip si 2 culori)

*Miss Z organizeaza 200 followers giveaway si are niste premii tare dragute.Click AICI ca sa va inscrieti!
PS.Adooor gentuta:X!




*Pe blogul Beautylicious puteti castiga o pensula Sigma F80!Click AICI ca sa va inscrieti!


*Iulia ne ofera sansa sa castigam 10 creioane Jumbo Milk de la NYX!Click AICI ca sa va inscrieti!Eu una imi doresc mult unul,never had one si chiar vreau sa-l incerc!



Good luck,girls!